Ideiglenes felvételi jegyzék 2022-23-as tanévre

Tisztelt Érdeklődők!

Az alábbiakban közreadjuk a következő tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzéket, mely nem egyenértékű a végleges felvételi jegyzékkel. Ez a lista arra alkalmas, hogy a diák megtudja, mennyi pontot szerzett a felvételi eljárás során, illetve jelenleg hol áll az adott tanulmányi területre jelentkezettek  sorrendjében.

A jegyzékben a diákot az oktatási azonosító vagy a jelentkezési lapon megadott jelige azonosítja. Mivel a rangsornál megadott értékek nem véglegesek – hiszen annak függvényében, hogy a diákok hány helyre adták be jelentkezésüket -, a sorrend elfoglalt helye változhat. Ez azt jelenti, hogy az ideiglenes rangsorban lévő pozícióból a tanuló előbbre is kerülhet, és akár felvételt is nyerhet intézményünkbe. A listában az ‘E’ betűvel jelzett tanulók elutasításra kerültek, mivel nem vettek részt a kötelező szóbeli meghallgatáson.

A ténylegesen felvételt nyert tanulók listáját intézményünk várhatóan 2022. április 22-ig kapja meg a győri Felvételi Központtól. Iskolánknak április 29-ig kell a diákokat kiértesíteni a felvételükről vagy az elutasításról.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a 2022. március 21-22-én van lehetőségük a diákoknak, hogy a jelentkezésnél megadott iskolák közötti sorrendet megváltoztassák, vagy akár adott iskolán belül új  tanulmányi területet adjanak meg (Ez utóbbi esetben az érintett középiskolával is kell egyeztetni!) Új iskola megadására, megjelölt tanulmányi terület törlésére viszont nincs lehetőség.
Kérjük Önöket, hogy változtatási szándékukat jól gondolják meg. Tapasztalataink szerint nem éri meg változtatni az előre kialakított sorrenden.

Hat évfolyamos gimnázium – 0020 tagozatkód – ‘B’ osztály
Négy évfolyamos gimnázium – 0010 tagozatkód – ‘A’ osztály
Négy évfolyamos gimnázium  – 0031 és 0032 tagozatkód – ‘C’ osztály

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial