Felvételi jelentkezési lapok beküldése; szóbeli elbeszélgetés beosztása, időpontjai

Tisztelt Szülők, Gondviselők! Tisztelt Érdeklődők!

A szóbeli elbeszélgetésről:

Szóbeli felvételi 1. pótnapjára szóló beosztás letöltése
(A beérkezett jelentkezési lapok és az első napon részt nem vett diákok alapján készült beosztás.)
(Kérjük, hogy amennyiben nem találja gyermekét a listában, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!)

Szóbeli elbeszélgetésen CSAK azon nyolcadikos diákoknak kell részt venniük, akik az emelt óraszámú nyelvi osztályunkat jelölik meg (0031 vagy 0032 képzési terület). Az ő esetükben a jelentkezési lapok beérkezését követően történik meg a felvételi beszélgetésre való beosztás, melyről NEM küldünk ki külön értesítést, behívót. A beosztást a diák oktatási azonosítóját megadva a honlapunkon fogjuk közzétenni, időpont szerinti beosztásban. Kérjük, kísérjék figyelemmel a honlapon megjelenő tartalmakat!

A szóbeli felvételi napja 2022. február 22. (kedd). Ezen a napon már reggel 8:00-tól várjuk a diákokat a beosztás szerinti időpontokra. Fontos, hogy a járványügyi szabályok miatt az épületbe szülők, kísérők nem léphetnek be! 

Azok, akik a fenti napon valamilyen okból kifolyólag nem tudnak megjelenni, feltétlenül jelezzék ezt felénk telefonon vagy e-mailben. Számukra két pótnapot tudunk biztosítani.
Első pótnap: 2022. március 2. (szerda) 14:10;
Második pótnap: 2022. március 7. (hétfő) 14:10.

A nyelvi osztályba való jelentkezés feltétele a szóbeli meghallgatáson való részvétel. Ennek hiányában a jelentkezést el fogjuk utasítani. 

Egy kis segítség a szóbeli meghallgatás képleírás részéhez: Angol nyelv, Német nyelv

Jelentkezési lapok beküldése:
2022. február 21-ig lehet beküldeni a középfokú intézményekbe a hatodikos és nyolcadikos diákok jelentkezési lapjait. Kérjük Önöket, hogy az Oktatási Hivatal oldalán kitöltött, majd kinyomtatott és aláírt jelentkezési lapok mellett feltétlenül küldjék el mellékletként:
– a jelentkező diák központi felvételin szerzett értékelőlapját;
– hatodikos diák esetében az ötödik év végi, hatodik év félévi bizonyítványok másolatát!

Ezen mellékletek hiányában sajnos nem tudunk felvételi pontot számítani a diáknak! Azok, akik már elküldték jelentkezésüket, de pótolni szeretnék a fentiek bármelyikét, kérjük szkennelve (lefotózva) küldjék el a gimnázium e-mail címére (gimi@bogim.hu).

Iskolavezetés

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial