Elektronikus napló használata

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Az idei évben átálltunk a Kréta elektronikus napló rendszerre, s ezzel az elektronikus naplóhoz való hozzáférés is megváltozott. 

A diákok továbbra is a közoktatási azonosítójuk és a születési dátumuk megadásával tudják elérni a napló szolgáltatásait. Minden jelszót visszaállítottunk alaphelyzetbe, így a tavaly esetlegesen megadott jelszavak helyett a születési idő pontos megadásával (éééé-hh-nn) tudnak belépni.

A szülők/gondviselők részére külön belépési lehetőséget kínál a szoftver. Így azon szülők, gondviselők számára, akik megadták e-mail címüket felhasználói nevet generáltattunk, kezdeti jelszónak pedig a diák születési idejét kell megadni a fent leírt formátumban. A belépéshez szükséges adatokat sajnos a Kréta nem küldte ki e-mailben, így azokat kinyomtatva a mai napon kiosztjuk a diákoknak. Kérjük a szülőket kérjék el gyermeküktől a naplóba való belépéshez szükséges lapot, hogy Önök is elérhessék gyermekük elektronikus napló oldalait.

Amennyiben a napló használatával bármilyen probléma lenne (pl.: nem sikerül a belépés, nem kapott hozzáférést, stb.) kérem keressenek meg az e-naplo@bogim.hu e-mail címen.

A naplót a gimi honlap tetején lévő linkre kattintva, illetve a bogim.e-naplo.hu címet a böngészőbe beírva érhetik el. További lehetőségként ajánljuk az Android és IOS rendszereken elérhető Kréta applikációt.

Rózsa László