A 2020. október 1-től bevezetésre kerülő eljárásrend

  • szept, hét, 2020

A 2020. október 1-től bevezetésre kerülő eljárásrend

A központi előírásoknak megfelelően 2020. október 1-től csak előzetes hőmérséklet-mérést követően lehet az iskolába belépni. (Külső személy továbbra is csak az intézményvezető külön engedélye alapján, előre egyeztetett időpontban keresheti fel a gimnáziumot.)

A belépés során ezután is azt az alapelvet kell követni, mely szerint reggel minden diák azt a bejáratot használja, amelyen keresztül a legrövidebb útvonalon tudja megközelíteni az első órájának tantermét.

  1. Főbejárat: A központi épület tantermei (6/I, Magyar 1, Magyar 2, Történelem, Földrajz, Etika, Labor, Nyelvi 1, Nyelvi 2, Nyelvi 3, Nyelvi 4)
  2. Sportudvar felőli bejárat: A reálszárny tantermei (Matematika, Fizika, Biológia, Kémia, 021, 022, 023)
  3. Tornaterem felőli bejárat (a sóhajok hídja után a két épületszárny közötti bejárat): A tornatermi szárny tantermei (ruhatár, tornaterem, edzőterem, 131, 132,133,134) és a könyvtár.

Akik később érkeznek (2-3. órára) a főbejáraton jöjjenek be!

Az előírások szerint, akinél minimum 37,8 fokos hőmérsékletet mérünk, 10 perc elteltével meg kell ismételni a mérést, és ha ezek után is magas a tanuló hőmérséklete, az érintett diákot elkülönítjük és értesítjük a szülőt/gondviselőt!
Arra kérjük Önöket, ha a gyermek lázas, ne engedjék iskolába!
A kapuknál kialakuló torlódások elkerülése érdekében az ócsai diákok reggel legkésőbb 7 óra 20 percre érjenek be az iskolába!

Köszönjük az együttműködést!

Iskolavezetés

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial