Kiegészítések a járványügyi eljárásrendhez

  • szept, pén, 2020

Kiegészítések a járványügyi eljárásrendhez

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A legfrissebb járványügyi protokoll szerint a következőkről szeretnénk Önöket / Titeket tájékoztatni:

  1. Amennyiben egy vagy több osztály, illetve pedagógus lesz veszélyeztetett, az NNK határozott időre elrendelheti az adott osztályok digitális munkarendre való áttérését. A határidő letelte után automatikusan visszaáll az eredeti tanítási rend. (Előfordulhat, hogy lesznek olyan tanulók, akik még tovább kell, hogy otthon maradjanak. Az osztály többi tanulója viszont normál munkarendben tanul tovább.)
    Az is elképzelhető, hogy a hatóság határozata visszavonásig szól. Ilyenkor mindaddig digitális munkarendben tanul az osztály, amíg a határozat nem kerül visszavonásra.
  2. Amennyiben „csak” néhány tanuló kerül karanténba az osztályból, osztályokból, őket hiányzóként szükséges adminisztrálni. A többiek normál munkarendben tanulnak tovább.
  3. Osztályok, tanulócsoportok, évfolyamok, iskolák keveredését eredményező programokat egyelőre nem szervezünk.
  4. Az iskolába kizárólag tanulók, pedagógusok és egyéb alkalmazottak léphetnek be. Az intézményvezető által kiadott egyedi belépési engedéllyel rendelkező külsős személyek (pl. szülők) maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás és – 2020. október 1-jét követően – testhőmérséklet- mérés mellett, az intézményvezetővel leegyeztetett időpontban léphetnek csak az intézménybe.
  5. Minden közoktatási intézményben 2020. október 1-jétől kötelező a testhőmérséklet mérése. Nyomatékosan kérjük a diákokat, hogy azon a kapun jöjjenek be az iskolába, amely a legközelebb van az első órájuk tanterméhez! (Főépület – főbejárat; Reál épület – sportudvari bejárat; Tornaépület – két épület közötti tornaépületi bejárat)
  6. Minden olyan program, mely az intézmény tanulóin és dolgozóin kívül újabb kontaktusokat eredményezhet, egyelőre elmarad!

Vigyázzunk magunkra és egymásra is! Mindenkinek jó egészséget kívánunk!
Iskolavezetés

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial