Beiratkozás menete a 2020/2021-es tanévre felvett diákok esetében

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Gratulálunk, hogy gyermekük felvételt nyert iskolánkba. Örömmel köszöntjük Őt a bolyaisok közösségében. Az alábbiakban szeretnénk Önöket tájékoztatni a beiratkozás menetéről.

A 2020/2021-es tanévre felvett diákok szülei elektronikus ügyintézéssel indíthatják el a beiratkozást gimnáziumunkba. Ennek leírása itt található.

A beiratkozási folyamat a következő lépésekből áll:

 1. Szülői/gondviselői jogosultsággal BKI ügy (Beiratkozás középfokú intézménybe) indítása.
 2. A BKI ügy minden űrlapjának kitöltése.
 3. A BKI ügy beküldése.
 4. Személyes megjelenés a beiratkozás napján, a szükséges dokumentumokkal.
  (Ekkor találkozhatnak a gyermek leendő osztályfőnökével, és tájékozódhatnak a tanévkezdés előtti teendőkről. Azoknak az elektronikus beiratkozás gondot okozott, ezen a napon helyben tudunk segíteni.)

Az elektronikus beiratkozásra 2020. június 15-21. között van mód. Kérjük a szülőket, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében mihamarabb végezzék el a szükséges teendőket!

A személyes beiratkozásra 2020. június 23-án (kedden), 8:00-12:00 között kerül sor az iskola aulájában. Bejárat a sportudvar felől, ahol az autóval érkezők parkolhatnak is. A járványhelyzetre való tekintettel egyszerre legfeljebb 5 szülőt és gyermekét tudjuk az aulába beengedni.
Kérjük hozzák magukkal a következő dokumentumokat:

 • a tanuló személyi igazolványa,
 • a tanuló lakcímkártyája,
 • a tanuló TAJ kártyája,
 • az okmányirodában kapott NEK azonosítót tartalmazó lap,
  (A NEK adatlapra a diákigazolvány elkészítése miatt feltétlenül szükség van. Az adatlap bármely kormányablakban/okmányirodában kiállítható. Az ügyintézéshez a gyermek vigye magával a személyi igazolványát és lakcímkártyáját is. Az igénylés során fénykép is készül, ami majd a diákigazolványra kerül. Az eljárás ingyenes.)
 • a tanuló általános iskolai bizonyítványa.

Gyermekének sikeres, élményekben gazdag középiskolai éveket kívánunk!

Talapka Józsefné
intézményvezető