Ideiglenes felvételi jegyzék 2019

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A törvényi előírásoknak megfelelően az alábbiakban közreadjuk iskolánk ideiglenes felvételi jegyzékét, mely tagozatonként mutatja gimnáziumunkba jelentkezett diákok rangsorát.

A listában az azonos pontszámmal szereplő diákoknál a következők határozzák meg a rangsort (a törvényi előírás és az intézményi dokumentumok alapján):
1. lakóhelye vagy tartózkodási helye megegyezik az iskola székhelyével,
2. a 0031, illetve 0032 tagozatkód esetén a szóbeli elbeszélgetésen kapott pontszám,
3. központi írásbeli összeredmény,
4. matematika írásbeli eredmény.

Az ideiglenes felvételi jegyzék ismeretében a szülők és tanulók eldönthetik, hogy változtatnak-e az eredetileg meghatározott sorrenden. Erre ugyanis 2019. március 21-22. között van lehetőségük. A módosítást vagy az általános iskolán keresztül vagy egyénileg a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programmal végezhetik el. A korábban átgondolt és kialakított rangsoron csak nagyon indokolt esetben érdemes változtatni.

Minden iskolánkba jelentkező diáknak köszönjük érdeklődését, és hogy bizalmával megtisztelt minket. Mindenkinek sikeres továbbtanulást, jó eredményeket kívánunk!

0010  Négyévfolyamos gimnázium (emelt óraszámú gazdasági ismeretek képzéssel)
0020 Hatévfolyamos gimnázium (humán és reál irányultságválasztással)
0031 és 0032 Négyévfolyamos gimnázium (emelt óraszámú angol/német nyelvi képzéssel)

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén kérem keressenek minket akár e-mailben (gimi@bogim.hu), akár telefonon (06-29-378-045).