Pedagógusaink elismerései

Pedagógusaink elismerései

Minden év júniusának első vasárnapja a tanárokról szól. Ezen a napon ünnepeljük pedagógusainkat. Mint minden évben, az idén is ez alkalomból több kollégám részesült elismerésekben, díjakban. 

A Monori Tankerületi Központ által adományozható Az Év Pedagógusa díjat két kollégánk vehette át.
Éger Gyöngyi közgazdász szaktanárként évek óta viszi a gazdaságis osztályaink szakóráit. Minden tanévben sok színes programmal (pl.: gyárlátogatások, gazdasági versenyek) teszi érdekesebbé a diákoknak a pénzügy, gazdaság világát.
Rózsáné Motkó Edit tanárnő a matematika oktatásában jeleskedik. Számtalan tanulót visz évről-évre versenyekre és készít fel végzősöket az emelt szintű érettségire. Diákjai közül sokan tanulnak tovább a felsőoktatásban (műszaki, közgazdasági irányban).

Ócsa Város Önkormányzata az idei évben is odaítélte Az Ócsa Kiváló Pedagógusa Kitüntető Díjat, melyet a Bolyaiból Horváthné Gyovai Melinda Kinga tanárnő vehetett át. Melinda magyar szakosként nagyon sokat tett az iskolai könyvtárért. Többször volt osztályfőnök, sok szép műsor megszervezése fűződik a nevéhez.

A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző szakemberek, tehetségsegítők erkölcsi és anyagi elismerése céljából hirdetett pályázatot. Erre iskolánk magyar szakos tanárnőjét, munkaközösségvezetőt, Csengődi Erikát jelöltük. Tanárnő a több éves munkája elismeréseként el is nyerte ezt a díjat.

Gratulálok minden kollégámnak az elismerésekhez, díjakhoz! Büszke vagyok a most díjazásban részesült kollégáim mellett a gimnáziumban dolgozó minden kollgámra is! Tanárokra, NOKS-os munkatársakra, technikai dolgozókra. Ők azok, akik nélkül egy iskola nem tud működni. Köszönöm, hogy velük dolgozhatok egy nagy múltú, hagyományokban gazdag gimnáziumban.

Rózsa László
igazgató

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial