Áprilisi versenyeredmények

Áprilisi versenyeredmények

A 35. Zrínyi Ilona Matematikaverseny három napos döntőjének 2024. április 12-14. között több év után ismét Kecskemét adott otthont. Az idei versenysorozatra 51986, 2-12. évfolyamos diák nevezett az egész Kárpát-medencéből. A döntőre az első két forduló után csak a megyei legjobbak jutottak be. A dolgozatok megírása után a versenyzők szervezett program keretében ismerkedtek Kecskemét városával. Pl.: Planetárium, Leskowsky Hangszergyűjtemény. És persze a fagyizás sem maradhatott el, minta ahogy az esti közös programok: társasjátékozás stb. Iskolánkat két tanulónk képviselte ezen a versenyen. Az ő országos döntő eredményük a következő:
Csóka Ármin (10.b) 26.hely Felkészítő tanára: Rózsáné Motkó Edit
Szatmári Csanád Hunor
(8.b) 49.hely Felkészítő tanára: Gelle Csaba

Gratulálunk nekik, és további szép eredményeket kívánunk a jövőben is!

Az április 12-14-i hétvége még két sporteredményt is hozott:
Szombathelyen rendezték meg az Akadálysport: Spartan Race Sprint versenyt, 6 km-es 21 akadályos távon a 15-17 éves korosztályban iskolánk diákja Benev Petrána (10.b) az első helyet szerezte meg.

Szigetszentmiklóson került sor a 2023/2024 tanévi Kyokushin Karate Diákolimpia döntőjére. Szél Dominika (10.b) a várpalotai „B” csoport területi versenyén szép versenyzéssel a döntőbe jutott. Ott kitartó küzdelemmel dobogós, második helyezést ért el.

Gratulálunk sporteredményeikhez, további sikeres versenyzést kívánunk nekik!

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial