Ideiglenes felvételi jegyzék 2024-25

  • márc, csü, 2024

Ideiglenes felvételi jegyzék 2024-25

Tisztelt Szülők, Gondviselők! Kedves Felvételiző Diákok!

A cikk végén található linkeken tesszük elérhetővé a következő tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzéket, ami nem egyenértékű a végleges felvételi jegyzékkel. A most elérhető listából a diák és a szülő azt tudhatja meg, hogy a felvételiző mennyi pontot szerzett a felvételi eljárás során és hogy jelenleg hol áll az adott tanulmányi területre jelentkezettek sorrendjében.

A jegyzékben a diákot az oktatási azonosító vagy a megadott jelige azonosítja. A sorszám (rangsor) értékei nem véglegesek – hiszen annak függvényében, hogy a diákok hány helyre adták be jelentkezésüket -, a mostani sorrendben elfoglalt hely változhat. Ez azt jelenti, hogy az ideiglenes rangsorban lévő pozícióból a tanuló előbbre kerülhet, és akár felvételt is nyerhet intézményünkbe.

A listában az ‘E’ betűvel jelzett tanulók elutasításra kerültek, mivel nem teljesítették a felvételi eljárásunk valamely feltételét (pl.: nem jelentek meg az angol  kötelező szóbeli meghallgatáson, a központi írásbelin valamelyik tárgyból 10 pontnál kevesebbet értek el).

A ténylegesen felvételt nyert tanulók listáját intézményünk várhatóan 2024. április 26-ig kapja meg a győri Felvételi Központtól. Iskolánknak május 2-ig kell a diákokat kiértesíteni a felvételükről vagy az elutasításról.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a 2024. április 8-10 között lehetőségük van a diákoknak, hogy a jelentkezésnél megadott iskolák közötti sorrendet megváltoztassák, vagy akár egy adott iskolán belül új tanulmányi területet jelöljenek meg (Ez utóbbi esetben az érintett középiskolával feltétlenül egyeztetni kell!) Új iskola megadására, megjelölt tanulmányi terület törlésére viszont már nincs lehetőség.
Kérjük Önöket, hogy változtatási szándékukat jól gondolják meg, mivel tapasztalataink alapjén sok esetben nem éri meg változtatni az előre kialakított sorrenden.

Ideiglenes felvételi jegyzékek:
Hatévfolyamos osztály (Tagozatkód: 7001)

Négy évfolyamos osztály – gazdasági ismeretek oktatásával (Tagozatkód: 9011)
Négy évfolyamos osztály –  emelt óraszámú digitális kultúra képzés (Tagozatkód: 9012)

Négy évfolyamos osztály – emelt óraszámú haladó angol nyelvi képzés (Tagozatkód: 9021)
Négy évfolyamos osztály – emelt óraszámú kezdő német nyelvi képzés (Tagozatkód: 9022)

Iskolavezetés

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial