Írásbeli dolgozatok megtekintése

Írásbeli dolgozatok megtekintése

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

2024. január 20-án a diákok megírták a központi felvételi írásbeli dolgozatokat. Ezek javítását, az eredmények megtekintését a hatodikos, illetve nyolcadikos diákok részére külön napon szervezzük meg. 

A hatodikos diákok esetében a megtekintésre 2024. január 24-én (szerdán), a nyolcadikos diákok esetében pedig 2024. január 25-én (csütörtökön) lehet a dolgozatokat megtekinteni. Mindkét napon reggel 08:00 és 16:00 között a Könyvtárban (főépület) várjuk az érdeklődő diákokat és hozzátartozóikat.

Javasoljuk, hogy a megtekintett dolgozatokról okostelefonnal készítsenek másolatokat. Amennyiben észrevételt szeretnének tenni a javítással kapcsolatosan, azt a megtekintés másnapján 16:00-ig tehetik meg. Ezt követően már nem áll módunkban az észrevételeket befogadni.
Észrevétel beadásához kérjük használják az űrlapot.

Azok a diákok, akik önhibájukon kívüli okból nem tudtak részt venni a szombati írásbelin, igazolás beadása mellett kérhetik, hogy a pótnapon, 2024. január 30-án (kedden), 14:00-tól a Könyvtárban írhassák meg az írásbeli felvételi dolgozatukat.

Az írásbeli eredményét tartalmazó értékelőlapot 2024. február 9-ig kell kiadnunk. A lapokat hatodikosok esetében a megtekintéskor adjuk át, Nyolcadikosok esetében viszont az általános iskoláknak juttatjuk el azokat.
Ezzel a felvételi eljárás első része véget ért. a A köevetkezőkben a központi felvételi eredményének tudatában kell a diákoknak a középfokú iskolákba jelentkezni.

Iskolavezetés

Ha tetszett, küldd tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial