Tanévkezdés előtti fontos információk

Kedves Diákok!

Hamarosan indul az új tanév, mellyel kapcsolatosan pár fontos információt szeretnénk megosztani Veletek.

 1. A javítóvizsgákról az érintett tanulókat postai úton fogjuk értesíteni.
 2. Osztályozó vizsgák:
  2022. augusztus 25-én (csütörtökön) szervezzük meg az írásbeli vizsgá(ka)t, melyre jelentkezni ezen az űrlapon lehet. A jelentkezés határideje: 2022. augusztus 19. (péntek).
  Kérjük figyeljetek a határidőre, mert az utána érkező jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni!
 3. Mindennapos testnevelés két órája alóli mentességi kérelem
  A törvény előírása alapján – a kérelem beadása mellett – akik versenyszerűen sportolnak, a tanévre vonatkozó versenyengedély beadása is szükséges. Ebben az esetben a mentesség a teljes tanévre fog szólni. (Nkt. 27. § (11) bekezdése, c. pont.)
  Akik sportszervezetben, egyesületben végeznek legalább heti két órás sporttevékenységet, a mentesség az első félévre szól, melyet a második félév megkezdése előtt meg kell majd újítani. Aki ezt nem teszi meg, a második félévben részt kell, hogy vegyen az intézmény által szervezett “plusz” testnevelés órákon vagy a sportkörök valamelyikén. (Nkt. 27. § (11) bekezdése, d. pont.)
 4. A közösségi szolgálat teljesítésére vonatkozóan a teljesítésigazoló lapot módosítottuk. Ezt követően már csak az új lapot lehet letölteni és használni. A már kitöltött lapokat természetesen elfogadjuk, de mindenkit arra kérünk, hogy ezek után már az új teljesítésigazoló lapokat használja.

A tanév kezdésével kapcsolatos további információkat hamarosan itt, a honlapon fogjuk közreadni.

Addig is mindenkinek további jó pihenést kívánunk!

Iskolavezetés

Ha tetszett, küld tovább:
fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial