Gólyanap

Gólyanap

Az új tanév első diákprogramja, ahol a leendő gólyák ismerhetik egymást, osztálytársaikat. Bővebben ...

Tanévnyitó

Tanévnyitó

Tanévnyitó és első tanítási nap. A tanévnyitót követően 4 osztályfőnöki órát tartunk, ahol a tanévvel kapcsolatos minden fontos információt megtudhatnak a diákok. Bővebben ...

 

Elektronikus napló használata

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Az idei évben átálltunk a Kréta elektronikus napló rendszerre, s ezzel az elektronikus naplóhoz való hozzáférés is megváltozott. 

Twirling sikerek

Iskolánk 8.b osztályos tanulója, Varga Ágnes még a nyár folyamán, 2017. július 6-9 között részt vett a Twirling Európa bajnokságon, ahol párosban I., egyéniben pedig III. helyezést ért el. Gratulálunk!

Elismerés

Buzás Anna 12.c osztályos tanulónk díjazottja lett “Az én mesémet adom neked!” tehetséggondozó pályázatnak. Az általa írt “Égi mese” c. meséje könyvben is megjelent. Gratulálunk a szép eredményhez! 
Aki kíváncsi Anna írására, az itt el is olvashatja.

Papírgyűjtés a gimiben

Újra itt a lehetőség ! Csatlakozz Te is ! 

Szeptember 19-20-21. (kedd-szerda-csütörtök: 14.00– 19.00) között  várunk az iskola sportudvarán.

Meghívó szülői értekezletre

Tisztelt Szülők!

2017. szeptember 12-én tartjuk első szülői értekezletünket. 16:30-tól várjuk minden diák szüleit az aulában, ahol plenáris szülői értekezletre kerül sor. Ezt követően pedig (várhatóan 17:00 órától) osztály-szülői értekezlet lesz az osztályok termeiben. A terembeosztást a bejáratnál kifüggesztve megtalálják.

Iskolavezetés

Gólyanap 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIskolánkban idén is sor került a hagyományos gólyanapra, ahol az új diákokkal megismertethettük intézményünket, és (reményeink szerint) az első jó emléküket élhették át a Bolyai falain belül. 
Augusztus 29-én a Diákönkormányzat éves első ülése, valamint az évnyitó főpróbája után, a diákönkormányzat tagjai jó hangulatban, precízen tervezték meg a gólyanapot, majd el is próbálták a menetét. 30-án 7:30-ra minden DÖK-képviselő megjelent az aulában.

Tankönyvosztással kapcsolatos információk

Kedves Diákjaink, Tisztelt Szülők!

A 2017/18-as tanévben használandó tankönyveket a KELLO augusztus 25-éig kiszállítja az iskolákba.

Tanévkezdés eseményei

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők, Kollégák!

A 2017-18-as tanév kezdésével kapcsolatosan a következő időpontokra szeretnénk a figyelmet felhívni:

Megújultunk …

Tisztelt Látogatók!

Az új tanévet új weboldallal kezdjük. Ideje volt a megújulásnak, melynek célja, hogy korszerűbb, jobban átlátható, színesebb oldalon adjuk közre a gimnáziummal kapcsolatos információkat, híreket, eseményeket, eredményeket.